• Kabel Reels
  • Kuwasa Kord
  • Sambungan Kord
  • babagan

Babagan awake dhewe

Ningggggggbo Bohao Kawat & Kabel Co, Ltd, mantep ingggggg 2016, yaiku a pabrik spesialyaikuminangkai ingggggg kekuwatan sambungan produk. Kita yaiku dununge ingggggg Ningggggggbo cedhak Shanghai. Bohao produk ngemot ingggg inggggggternational stlanar ekstensi tali, kabel reels, kekuwatan kabel lan oinggggr glanhengane lyaikutrik komponen. Ningggggggbo Bohao Kawat & Kabel Co, Ltd, yaiku a pabrik spesialyaikuminangkai ingggggg kekuwatan sambungan produk. Kita yaiku dununge ingggggg Ningggggggbo cedhak Shanghai. Bohao produk ngemot ingggg inggggggternational stlanar ekstensi tali, kabel reels, kekuwatan kabel lan oinggggr glanhengane lyaikutrik komponen. Bohao kwalitminangkae sistem kanthi kenceng nderek ISO9001 stlanar lan kita diekspor produk yaiku karo VDE, NF, KEMA, FI, SAA, BSI lan C. persetujuan A gedhe sawetara saka Bohao produk adol uga ingggggg Eropa pminangkaar lan Australia pminangkaar kayata minangka Italia, Prancis, Spaingggggg, Portugal, Jerman, lsp. Bohao fitur maju teknologi, a ngrampungake kwalitminangkae ngontrolgggggg sistem lan sempurno mriksagggggg piranti. Ing tim saka Bohao engages kitminangkaelves karo moral mujur, prsakaessional kejujuran, kasetyan, cyaikuful layanan lan rajin tumuju overseminangka pminangkaar.
Maca liyane

Reels kabel

Cable ReelReels kabel, Extension Cord Reels, Cord Storage, Outdoor Wire Reels

Daya Catan

power cordDaya Catan, AC Daya Catan, Power Supply Cords, Mains Cable, AC power cable

Pita Sambungan

Extension cordBohao Pita Sambungan, Extension Outlets, Outdoor Extension Cord Sets

Kabel Listrik Daya Akeh

Bulk power cord wireKabel Daya, Kabel PVC Bulut Fleksibel, Kabel Karet, Kabel Dipasih TPE

Daya Strip

power stripDaya Strip, Surge Protector, Power Board, Power Outlets with USB Charging Ports

IEC 60320 Series

IEC 60320 Plug socket connectorIEC 320 C5, C7,13, C14, C15, C17, C19, konektor C20, konektor, kabel listrik

Adaptor

Plug AdatperPlug Adaptors, Sockets Adaptors, IEC 320 Plug Adatpers, IEC 309 Adaptors

IEC 60309 Series

IEC 60309 plug socket adapter extension cableIEC 60309 Plugs, Sockets, Receptacles, Adaptors, Extension Outlets, Reels kabel

Reels kabel,Daya Catan, Power Supply Cords, Plug, Sockets From Bohao

Bohao ngasilake panggunaan reels kabel, kabel listrik internasional, produk sambungan kabel multi-fungsi, plug lan konektor, jalur lan aksesoris, lan produk kabel lan kabel.

Power-Supply-Cord

Saben produk kasebut tundhuk karo standar industri sing ana, lan bisa dikirim menyang lokasi ing saindenging jagad. Bohao nggawa persediaan reels kabel, tali listrik, timah daya, plug daya, soket listrik, kabel listrik, plug sumber daya lan aksesoris sing gegandhengan.